İnstagram Takipçi Satın AL

İnstagram takipçi, Beğeni yada video görüntülenme mi istiyorsun.? Hemen istagram kullanıcı adın ile giriş yap...

TikTok Hesabı Kalıcı Olarak Kapatma TikTok Hesap Silme

tiktok-hesabi-kalici-olarak-kapatma-tiktok-hesap-silme-83

TikTok Hesabı Kalıcı Olarak Kapatma | TikTok Hesap Silme

TikTok platformundan ayrılmak isteyen kullanıcılar, çoğu zaman aktif olarak kullandıkları hesaplarını silmek istemektedirler. Eğer sizlerde bu tarz kullanıcılar arasındaysanız, Tiktok hesap silme işlemi için yapmanız gerekenleri sizlere aktaracağız. Sizlere aktardığımız yöntemleri eksiksiz ve tamamen doğru biçimde yaparsanız, kalıcı olarak TikTok hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Aslında pek çok kullanıcının bilmediği TikTok hesap silme işleminin yapılışı oldukça kolay. Yazımızın ilerleyen kısımlarında sizlere aktaracağımız bu yöntem ile sonsuza kadar hesabınızı kapalı tutmanız mümkün.

TikTok Hesap Silme İşlemi

Sebebi her ne olursa olsun, günün birinde TikTok hesabınızı tamamen kapatmak isteyebilirsiniz. Eğer TikTok hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, aşağıda yer alan adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Öncelikli olarak “Ben” yazan profil kısmınıza giriş sağlamanız gerekiyor.
  • Ben kısmına girdikten sonra, sağ üst köşede bulunan üç noktaya (…) tıklayın.
  • Üç noktaya tıkladıktan sonra, hesabı yönet kısmına giriş sağlayın.
  • Hesabı yönet kısmına giriş sağladıktan sonra, hesabı sil seçeneğine tıklayın.

TikTok hesap silme için bu adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri uyguladıktan sonra, 30 gün boyunca hesaba giriş yapmamanız halinde, hesap kalıcı olarak silinecektir. Bu kısımda ki en önemli nokta ise 30 gün kuralıdır.

TikTok Hesap Kapatma İçin 30 Gün Kuralı Nedir?

TikTok hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız, hesabı sil butonuna bastıktan sonraki 30 gün boyunca hesaba giriş sağlamamanız gerekmektedir. Bunun temel nedeni, bu 30 günlük süreç içerisinde kullanıcılar hesabı silmekten vazgeçerlerse hesaba erişim sağlayıp, silme işlemini iptal etmesinin üzerine dayanmaktadır.

Yani, TikTok hesap silme işleminde yer alan adımları gerçekleştirdikten sonraki 30 gün içerisinde, silme işlemini iptal edebilirsiniz. 30 günlük süreç boyunca, hesaba herhangi bir cihazdan giriş yapmazsanız, 30 günün sonunda hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

30 günlük sürecin sonunda kalıcı olarak silinen hesaplara erişmek ne yazık ki mümkün değildir. Yani, TikTok hesabınızı kaldırma fikrinizde eminseniz, 30 günlük sürecin sonrasında, sildiğiniz hesaba herhangi biri veya sizler de ulaşamazsınız. 30 gün içerisinde giriş yapmanız halinde, hesabınız yeniden aktif hale gelir ve TikTok hesap silme işlemi iptal edilir.

Son Yazılar